Manden bag

Jeg er en middelmoden mand med appetit på livet. Værdierne i hjertet og kundskaberne i orden. Mit liv er præget af eventyrlyst og gode ideer, begge har ført mig langt.

Interessen for mad startede i hjemmet, der var præget af sylteri og bagværk med mor og far i køkkenet. Denne interesse blev grundstenen i mit liv til dato.

Jeg er uddannet kok fra cafeen i Ordrupgårdsamlingen, og Restauranten Søllerød Golfklub, ved Steffen Kaas. Uddannet tjener fra Restaurationen, ved Bo og Lisbeth Jakobsen.

Efterfølgende har jeg arbejdet mig gennem Danmark indenfor begge fagområder bl.a. Spisehuset Rust, Sletten Kro, Dansk Design Center, Restaurant/Cafe Barcelona, Nakkefestival, Langelandsfestival og Roskildefestival. Ydermere har jeg boet og arbejdet i gastronomiens højborg, Frankrig, i 2 år og rejst i Indien gennem længere tid kun med rygsæk og motorcykel. Siden hen har jeg bl.a. været restaurantchef på Studenterkilden, nord for København. I de sidste mange år har jeg arbejdet som freelance kok, herunder Håndværkets Hus, Moltkes Palæ, Meyers Kantiner, Poul Cunningham og Maersk mm.

Det er vigtigt for mig at have en finger på pulsen, og udvikle maden så du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Noget du og dine gæster vil huske tilbage på, som noget særligt. Med min sans for detaljer og villigheden til at tage det ekstra skridt, skaber jeg en helhed, der giver dig/jer plads til at slappe af. Jeg sætter stor ære i at være en god formidler.

Bliver af nogle betragtet som madens Preben Elkjær. Når de andre gir op, går jeg ud og ryger!

Lad mig arbejde, så du kan nyde din dag/aften…

Casper Kok